DOMOTICA

Domotica biedt u nog meer mogelijkheden voor comfort, veiligheid en hulp waar dat wenselijk is. Onze ruime domoticashowroom laat u dan ook zien wat onze mogelijkheden zijn.

De zeer betrouwbare Gira-systemen stelt ons in staat u een stuk comfort te bieden waar u evenveel plezier als gemak van heeft. Het licht aan en uit doen vanuit uw luie stoel of vanuit uw bed. Binnen, of buiten, op zolder of in de kelder. Ook alle verlichting te gelijk aan of uit, in delen schakelen of dimmen behoort allemaal tot de mogelijkheden.
Uw rolluiken, zonwering, gordijnen of jalouzie's zijn op afstand te bedienen. Wilt u nog een stap verder en lichtscenes creeeren die uw huis of kantoor bewoond doen lijken wanneer u afwezig bent? U zegt het maar.
Draadloos Bussysteem Gira
Met het Gira draadloos bussysteem kan uitbreiding of modernisering van de aanwezige installatie in bestaande gebouwen snel, eenvoudig en goedkoop worden uitgevoerd. Zonder hak- en breekwerk kan een breed spectrum moderne besturingsmogelijkheden eenvoudig draadloos worden geinstalleerd. De communicatie vindt plaats tussen zenders en ontvangers.
Instabus KNX/EIB systeem Gira
Gira Instabus KNX/EIB is een intelligent systeem voor de elektrotechnische installatie, dat door middel van automatisering en afstandsbediening het wonen gemakkelijker, veiliger en flexibeler maakt. Voorwaarde daarvoor is dat al bij het ontwerp wordt gekozen voor een Instabus KNX/EIB-installatie.

Voor meer informatie over deze systemen kunt u tercht in onze showroom of op www.gira.nl

    EKS Elektrotechniek bv · Gijzenrooi 6 · 5661 PA Geldrop · Tel. (040) 286 81 76 sitemap